Αθανάσιος Καρανάσιος

Η Ισλαμοποίηση της χώρα μας προωθείται με ταχύτατους ρυθμούς από την κυβέρνηση του υπέρμαχου της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, (δηλ. της μουσουλμανική κοινωνίας) Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες μεταφέρονται τον τελευταίο καιρό από τα νησιά στην Αθήνα-Καμπούλ, για να υπάρχουν θέσεις στα hot spots των νησιών, ώστε να ανοίξουν θέσεις για να καλωσορίσουμε την άφιξη και νέων μουσουλμάνων εποίκων.

Για την εξυπηρέτηση του σχεδίου Ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, μεταξύ άλλων, επιτάχθηκε πρόσφατα ακόμα και το ιστορικό νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ στην Πεντέλη της Αττικής. Όπως συμβαίνει με τους κατοίκους όλων των περιοχών της χώρας που εξεγείρονται κατά του βίαιου εξισλαμισμού τους, έτσι και οι κάτοικοι της Πεντέλης κινητοποιήθηκαν ενάντια στη μετατροπή του νοσοκομείου της περιοχής τους σε hot spot. Απέναντι στο λαό της Πεντέλης, βρέθηκαν λίγες δεκάδες άμυαλων “αντιφα”  μαζί με έμμισθους υπάλληλους οργανώσεων ΜΚΟ, που ως είθισται, αποκαλούν ρατσιστές όλους όσους υπερασπίζονται την πατρίδα και την περιοχή τους από τον βίαιο και απρόσκλητο εξισλαμισμό.  

Θλιβερή είναι η διαπίστωση ότι, οι αντιστάσεις ορισμένων δημοτικών αρχόντων κάμπτονται ύστερα από υποσχέσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ( σ.σ. Υπουργού Προστασίας  των μουσουλμάνων εισβολέων) Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για χορήγηση πακτωλού  εκατομμυρίων ευρώ σε δήμους, Περιφέρειες και επιχειρήσεις τοπικών κοινωνιών, προκειμένου (σ.σ. να τους εξαγοράσει) για να διαμορφωθούν οι κατάλληλες υποδομές, ώστε να μετακινηθούν πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα.

Για το θέμα της μετατροπής του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ στην Πεντέλη, κατέθεσα με αρ. πρωτ. 21553/21-10-2019 την ακόλουθη Αναφορά προς την κα Δήμαρχο, τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Πεντέλης.

Μεταναστευτικό, εν όψει της επιχειρούμενης εγκατάστασης μεταναστών σε πτέρυγα του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και της προσπάθειας εξαγοράς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 

Δεν πρόκειται περί “προσφύγων” ή “μεταναστών” με την κλασσική έννοια των όρων. Εφαρμόζεται αντιδημοκρατικά, ανορθολογικά και βίαια, και σε έκταση και ένταση μόνον για την Ελλάδα, η “Ατζέντα του ΟΗΕ (Replacement Migration)” και η “Συμφωνία του Μαρακές για την Μετανάστευση”, όπως τρομακτικά περιγράφεται ήδη από την δεκαετία του ’20 στο “σχέδιο του Coudenhove-Kalergi” (“γενοκτονία”-των λαών της Ευρώπης), εν προκειμένω, για την καθυπόταξη, αντικατάσταση και αλλοτρίωση του γηγενή Ελληνικού πληθυσμού.

Ήδη πολλές ευρωπαϊκές χώρες έκαναν στροφή 180ο μοιρών στην μεταναστευτική πολιτική λόγω των ανεξέλεγκτων ροών. Την Ελλάδα –με την συνέργεια των πρόσχαρων πολιτικών αλλά μερικώς και της τοπικής Αυτοδιοίκησης που λειτουργεί ως ιμάντας μεταφοράς της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής- μεταχειρίζονται ως αποθήκη ανθρώπινου δυναμικού (ανθρώπινων ανταλλακτικών στην πραγματικότητα) για οποιαδήποτε εκμετάλλευση και χρήση στο παρόν και στο μέλλον!…

Όσοι υποστηρίζουν αυτόν τον εξόφθαλμο ανορθολογισμό, ως δήθεν ανθρωπιστές (βλ. δραγουμάνοι, έμποροι ανθρώπων και εθνών, θύματα της νεoφιλελεύθερης intelligentsia), προσβάλλουν για τους παραπάνω λόγους την προσωπικότητα των αυτόχθονων Ελλήνων, αλλά και των άτακτα μετακινούμενων ανθρώπων, που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους στα χέρια της καπιταλιστικής ολιγαρχίας των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων τυχοδιωκτών, δημιουργώντας πολύπλευρα καταλυτικά-ολέθρια προβλήματα (ανταγωνισμού, διάκρισης, εθνικής κυριαρχίας, εθνολογικής, θρησκευτικής πολτοποίησης κ.λπ.) στις χώρες μετεγκατάστασής τους.

Πρέπει, ως Έλληνες, να αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό και πατριωτισμό το πρόβλημα αυτό. Πρέπει πρωτίστως να μάθουμε συλλήβδην να δουλεύουμε παραγωγικά (που ξεχάσαμε από την δεκαετία του΄80) και όχι -τρώγοντας τις σάρκες μας και την Χώρα μας- πολιτικάντικα, παραγοντίστικα, τυχοδιωκτικά, προδοτικά και ανθελληνικά. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ατομικά και τα εθνικά μας συμφέροντα ως γηγενείς Έλληνες -εκτός των άλλων- και σύμφωνα πάλι με τις οικείες αποφάσεις του ΟΗΕ (περί προστασίας των αυτόχθονων λαών).

Όταν προγραμματίζεται σε μια πόλη (βλ. σήμερα Δήμο Πεντέλης) μια τέτοια μείζονος σημασίας επέμβαση, δηλαδή η εγκατάσταση μεταναστών, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να προηγηθεί Δημοψήφισμα και Μελέτη Ανθρωπογενών Επιπτώσεων, για την δημόσια τάξη, την εθνική ασφάλεια, την πολιτιστική συνέχεια και την κοινωνική συνοχή! Τα Δωδεκάνησα έχουν ήδη κατακλυστεί, τώρα και η ενδοχώρα

Κλείνοντας, την αναφορά μου, θα υπενθυμίσω τους λόγους του Μιλτιάδη πριν την μάχη του Μαραθώνα: “Αν τους νικήσουμε (σ.σ. τους Πέρσες) αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν, εάν μας νικήσουν, εμείς δεν έχουμε πατρίδα να πάμε.”

 

1 COMMENT

 1. “Όταν προγραμματίζεται σε μια πόλη (βλ. σήμερα Δήμο Πεντέλης) μια τέτοια μείζονος σημασίας επέμβαση, δηλαδή η εγκατάσταση μεταναστών, αν μη τι άλλο…”.

  Τότε θα πρέπει τουλάχιστον οι δημότες των όμορων περιοχών να ειδοποιούνται έγκαιρα για τις κινητοποιήσεις προκειμένου να παρευρίσκονται.
  Το διαίρει και βασίλευε που εφαρμόζουν οι εκτελούντες τον εποικισμό πρέπει να αντιμετωπίζεται με ένα διαδημοτικό συντονιστικό όργανο μιας ευρύτερης περιοχής.
  Όταν λέμε δημοτικό δεν σημαίνει φυσικά πως θα οφείλει να λαμβάνει την έγκριση του δημ συμβουλίου, αλλά να αφορά δημοτικούς συμβούλους και ενεργούς πολίτες που αντιλαμβάνονται την πολυεπίπεδη δυναμική αυτού του προβλήματος.
  Ένα τέτοιο όργανο φυσικά δεν μπορεί να είναι εξεταστικά αποκομμένο από την ευρύτερη τακτική που εφαρμόζεται στην χώρα ως προς τα ευρωσχέδια που την αφορούν.
  Πρέπει δηλ να υπάρχει μια συναντίληψη σε πλατύτερα ζητήματα.
  Όλα συνδέονται μεταξύ τους οδηγώντας έτσι και στην πηγή των προβλημάτων που είναι πως άλλοι πλέον αποφασίζουν για εμάς.
  Επομένως τα προβλήματα έχουν άμεση σχέση με τις στρατηγικές επιλογές του πολιτικού προσωπικού που έγιναν για την χώρα.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.