Πέτρος Καράκης

Η ουτοπία της πολυπολιτισμικής κοινωνίας αναδεικνύεται σε όλο της το μεγαλείο σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις όπου έχουν εγκατασταθεί πολυπληθείς κοινότητες Μουσουλμάνων, οι οποίοι δεν ενσωματώνονται ποτέ στις τοπικές κοινωνίες αφού δεν παντρεύονται αλλόθρησκους. Σταδιακά επιβάλλουν το δικό τους τρόπο ζωής με εφαρμογή της ααρία και την καταβαράθρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο όνομα των οποίων συντελείται η αντικατάσταση των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης.

Η εικόνα των γυναικών με την μπούργκα και η γενικότερα ευτελιστική υποβάθμισή τους, αποτελεί ντροπή για το δυτικό πολιτισμό του διαφωτισμού, δυναμιτίζοντας κάθε έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Οι  δημοκρατικές διαδικασίες είναι υπό εξαφάνιση αφού το Ισλάμ το μόνο που δέχεται είναι οι νόμοι της σαρία και η επιβολή αυταρχικών καθεστώτων, όπως δείχνει η πραγματικότητα σε όλα τα Μουσουλμανικά κράτη.

Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες δεν κατευθύνονται στις πλούσιες χώρες του κόλπου αλλά στην Ευρωπαϊκή δύση όπου επικρατούν μέχρι σήμερα  κοινοβουλευτικές δημοκρατίες και ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία τείνουν να ανατραπούν πλήρως και είναι βέβαιο ότι θα καταργηθούν όταν οι υπεργεννητικοί νεοεισελθόντες γίνουν πλειοψηφία.Και ούτε λόγος να γίνεται για ανοχή στη διαφορετικότητα και ειδικότερα σε άλλες θρησκείες, όπως δείχνουν τα πολλά παραδείγματα της βίαιης εκρίζωσης του Χριστιανισμού από τη Μέση Ανατολή. 

Η ουτοπία της πολυπολιτιμικής κοινωνίας με τη διαδικασία της πλήρους ανατροπής των πολιτισμικών αξιών του δυτικού πολιτισμού, είναι ήδη φανερή σε πολλές χώρες και πόλεις της Ευρώπης όπου οι Μουσουλμάνοι μετανάστες αποτελούν μια αλματωδώς αυξανόμενη μειονότητα με προοπτική να γίνουν πλειοψηφία

Αλλά ας δούμε πως συντελείται η Μουσουλμανική ανατροπή σήμερα σε μια μεγάλη πόλη της Αγγλία το Μπέρμιχαμ, με στοιχεία από την iefimerida.gr, μια πραγματικότητα που αναδεικνύει την ουτοπία της δήθεν πολυπολιτισμικής κοινωνίας σε όλη της το μεγαλείο.

Η κατάληψη του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας από Μουσουλμάνους και η κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών και όχι μόνο

Το Μπέρμιχαμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας. Μια μεγάλη βιομηχανική πόλη  όπου ο τρόπος ζωής των ισλαμιστών τείνει να κυριαρχήσει και απειλεί να τινάξει στον αέρα μια κοινωνία που πέφτει θύμα της πολυπολιτισμικής ουτοπίας.Το Μπέρμιγχαμ έχει περίπου 1 εκατομμύριο κατοίκους, από τους οποίους οι μισοί είναι Μουσουλμάνοι και οι περισσότεροι απ’ αυτούς μουσουλμάνοι. Στη λαϊκή συνοικία Small Heath, στο κέντρο της πόλης, το 95% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.

Αλλά και στον κεντρικό δρόμο Coventry Road η καθημερινότητα κινείται στον ρυθμό των  μουσουλμάνων, οι γυναίκες, ακόμη και τα μικρά κορίτσια φοράνε πέπλο που τις καλύπτει. Τα καταστήματα έχουν ειδικό ωράριο που αντιστοιχεί στην καθημερινή προσευχή. Οι τυπικές παμπ της πόλης σερβίρουν χαλάλ, δεν έχουν αλκοόλ και μοιράζουν τον χώρο σε ανδρικό και γυναικείο, με κουρτίνες. Τα μαγαζιά πουλάνε ισλαμικά ρούχα και τα βιβλιοπωλεία είναι θρησκευτικά.

Στις 2 το μεσημέρι ακούγεται δυνατά η φωνή του μουεζίνη από τον μιναρέ του τζαμιού Birmingham Central Mosque. Άλλοι ακολουθούν την ώρα το βρετανικού τσαγιού και άλλοι προσκαλούνται, με τεράστια μεγάφωνα, να προσέλθουν στο τζαμί: τις καθημερινές, περίπου 6.000 άτομα το κατακλύζουν. Άντρες ντυμένοι με το παραδοσιακό ένδυμα, το kamis, και γυναίκες καλυμμένες με μαύρο πέπλο από το κεφάλι ως τα νύχια. «Allahou Akbar», ακούγεται από τον μιναρέ στη μισή πόλη. Στον δρόμο, μια ομάδα κοριτσιών παίζει και επαναλαμβάνει στα αραβικά: «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Δημοσιογράφοι της γαλλικής εφημερίδας LeFigaro επισκέφτηκαν το Μπέρμιγχαμ και συνάντησαν κατοίκους της περιοχής. «Η Αγγλία δεν είναι Γαλλία. Η ανεξιθρησκεία στη δική σας χώρα είναι άλλοθι για να τιμωρείτε τους μουσουλμάνους. Η Γαλλία είναι δικτατορία. Εδώ στην Αγγλία είμαι ελεύθερη να φοράω νικάμπ ολόσωμο και να διδάσκω παιδιά σε ένα δημόσιο σχολείο. Μπορώ να προσεύχομαι καθημερινά μέσα σε ειδική αίθουσα στο σχολείο. Αυτό το ένδυμα που φοράω είναι εντολή του Θεού μου και με προφυλάσσει από τα ανδρικά βλέμματα», δηλώνει στην εφημερίδα μια νεαρή δασκάλα της πόλης.

Και πράγματι, δεν υπάρχει στην Αγγλία διάκριση μεταξύ δημόσιας ζωής και θρησκείας, όπως γίνεται στη Γαλλία. Στο Μπέρμιγχαμ, ορισμένα δημόσια σχολεία διοργανώνουν εκδρομές για τους μαθητές σε ναούς και τζαμιά, όπου οι ιμάμηδες τούς μαθαίνουν τα στοιχειώδη της προσευχής καθώς και κάποιες σουράτες, ακόμη και στους μαθητές χριστιανικής πίστης.

Στο Μπέρμιγχαμ τα παιδιά των μουσουλμάνων έχουν την ίδια καθημερινότητα με τους μεγάλους. Στις 17:00 αλλάζουν τη στολή του σχολείου και φοράνε abaya ή kamis για να παρακολουθήσουν κατηχητικό και μαθήματα Κορανίου, στα τζαμιά της πόλης. «Εδώ η σαρία δεν είναι πρόβλημα! Είναι ο καλύτερος νόμος, είναι πάνω από όλους τους άλλους. Η σαρία απαιτεί να κόβουμε το χέρι ενός κλέφτη, να σκοτώνουμε τους βιαστές και τους δολοφόνους», δηλώνει στην εφημερίδα ο Mohamed, ο οποίος φοράει ένα kamis ως τον αστράγαλο, όπως οι σαλαφιστές μουσουλμάνοι.Η σαρία γίνεται ανεκτή στην Αγγλία. Υπάρχουν σήμερα περίπου 100 «sharia courts» στη χώρα. Πρόκειται για επίσημα ισλαμικά δικαστήρια, τα οποία βρίσκονται κυρίως μέσα σε τζαμιά και δικάζουν τρέχοντα θέματα: κληρονομιές, γάμους, διαζύγια κ.λπ.

Ο Mohamed Talha Bukhari, ιμάμης στο Birmingham Central Mosque, είναι ένας από τους δικαστές. «Δεν είναι ένας παράλληλος νόμος με τους νόμους της χώρας. Εμείς στηριζόμαστε πάνω σε θρησκευτικά κείμενα για να αποφασίσουμε. Είναι σημαντικό να εγγράφουμε τους γάμους στα δικά μας καταστατικά», δηλώνει.Για ορισμένους, το να επιτρέπει η Αγγλία την εφαρμογή της σαρία είναι κάτι πολύ τραβηγμένο. Πολλές φωνές υψώνονται ήδη στη χώρα όπου κατοικούν πάνω από 3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι και καταγγέλλουν τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της βρετανικής κοινωνίας.

Η Gina Khan είναι εκπρόσωπος και μέλος του One Law for All, ένα κίνημα εναντίον της σαρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Αυτά τα δικαστήρια είναι παράνομα και δεν συνάδουν με τη δημοκρατία μας. Οι φανατικοί κρύβονται πίσω από μια εικόνα ισότητας και ανοχής. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και οι αποφάσεις λαμβάνονται συνήθως εναντίον των γυναικών. Με τη σαρία οι άνδρες μπορούν να είναι πολύγαμοι ή να διώχνουν τις συζύγους τους», δηλώνει.

Αυτή η ακτιβίστρια προέρχεται από μουσουλμανική οικογένεια, αλλά μάχεται τον φανατισμό. Πιστεύει ότι αυτά τα δικαστήρια είναι το άλλοθι για να εξαπλώσουν οι φονταμενταλιστές την επιρροή τους στην κοινότητα. Η ακτιβίστρια θυμίζει την περίπτωση του Anjem Choudary, του προπαγανδιστή από το Λονδίνο ο οποίος υποσχόταν να μεταμορφώσει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε τζαμί. «Αυτός ο εξτρεμιστής, πριν καταδικαστεί το 2016 σε 5 χρόνια φυλάκιση, γιατί προσκυνούσε το ισλαμικό κράτος, ήταν δικαστής σε ένα από αυτά τα δικαστήρια του νόμου της σαρία», αναφέρει.

«Πνίγεται η βρετανική κοινωνία από τους ισλαμιστές;», διερωτάται η γαλλική εφημερίδα. Ορισμένοι ανησυχούν. Το 2014 ένα ανώνυμο γράμμα εστάλη στις βρετανικές αρχές και κατήγγειλε ότι ομάδες φανατικών μουσουλμάνων είχαν κυριαρχήσει σε ορισμένα δημόσια σχολεία του Μπέρμιγχαμ. Η επιστολή ανέφερε ότι στα εν λόγω σχολεία διαχωρίζουν τα κορίτσια από τα αγόρια στις τάξεις, πιέζουν αφόρητα τους μη μουσουλμάνους καθηγητές και αρνούνται ορισμένα μαθήματα, όπως η μουσική.

Η υπόθεση ονομάστηκε «Δούρειος Ιππος» και ανάγκασε τις βρετανικές αρχές να κάνουν έρευνα. «Ο “Δούρειος Ιππος” συντάραξε την πόλη. Η κυβέρνηση αντέδρασε επιβάλλοντας στους καθηγητές να επισημαίνουν κάθε σημάδι θρησκευτικής ριζοσπαστικοποίησης στους μαθητές. Η δική μας οργάνωση δούλεψε για να τους μάθουμε να επικοινωνούν περισσότερο με τους γονείς τους», δηλώνει ο Asif Afridi, μέλος του Brap, μια οργάνωσης για τον διακοινοτικό διάλογο.Το Golden Hill Rock Academy ήταν ένα από τα σχολεία που επλήγησαν από το σκάνδαλο «Δούρειος Ιππος».

Η εφημερίδα συνομίλησε και με έναν 18χρονο Γάλλο, τον Ali, ο οποίος ζει στο Μπέρμιγχαμ με την οικογένειά του εδώ και δέκα χρόνια. Ο πατέρας του κατάγεται από την Τυνησία και έφερε την οικογένειά του στο Μπέρμιγχαμ για επαγγελματικούς λόγους. Ο 18χρονος αφηγείται στην εφημερίδα πώς άλλαξε ο πατέρας του από τη στιγμή που εγκαταστάθηκαν στην πόλη.

«Η πρακτική του έγινε ριζοσπαστικοποιημένη, άφησε γένια». Ο Ali αναγκάστηκε να πάει σε μουσουλμανικό σχολείο και να παρακολουθεί μαθήματα για το Κοράνι κάθε βράδυ, στο τζαμί. «Υπάρχουν πολλά ιδιωτικά σχολεία μουσουλμάνων στην πόλη. Όλα δήθεν σε μαθαίνουν την ανοχή, την αγάπη και την ειρήνη. Δεν είναι αλήθεια. Πίσω από αυτούς τους τοίχους σου γεμίζουν το μυαλό με στίχους από το Κοράνι, με μίσος, με έλλειψη ανοχής». Ο Ali θυμάται τη σιδερένια πειθαρχία που επιβάλλουν οι ιμάμηδες, τις σωματικές τιμωρίες.

Η επίσης Γαλλίδα Mobin, 19 ετών, έφτασε στο Μπέρμιγχαμ πριν από μερικούς μήνες με την οικογένειά της, η οποία επέλεξε να εγκατασταθεί εκεί για θρησκευτικούς λόγους. «Ο πατέρας μου βρίσκει ότι είναι καλύτερα εδώ. Μπορούμε να φοράμε πέπλο άφοβα και βρίσκουμε σχολεία όπου τα κορίτσια δεν είναι μαζί με τα αγόρια. Το Μπέρμιγχαμ είναι κάπως σαν μουσουλμανική χώρα” λέει μια κοπέλα μόλις 19 χρονών η οποία έχει δεχτεί ότι ως γυναίκα ανήκει  σε μια δεύτερη κατηγορία ανθρώπων.

Και ένα τελικό σημαντικό σχόλιο

Αυτή είναι η Ευρώπη, ή η Ευράμπια του αύριο, όπως οικοδομείται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, οι εκπρόσωποι της οποίας και αυτοί μακροπρόθεσμα θα υποστούν τους απάνθρωπους νόμους της σαρία.Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, οι μεγάλοι μύστες της Ν.Τ. πιστεύουν ότι,θα έχουν επιτύχει να εξαφανίσουν τα εθνικά κράτη, τις πολιτισμικές αξίες και τα πιστεύω του δυτικού πολιτισμού, ελπίζοντας ότι, οι ίδιοι ως άρχουσα τάξη του μέλλοντος, θα καταφέρουν να ελέγξουν την Ισλαμική λαίλαπα. Κούνια που τους κούναγε.. 

 

1 COMMENT

 1. Κύριε συνονόματε, κύριε Κοράκη, θα γράψω ξανά τις πολυλογίες μου:
  Αφού όλοι αυτοί έχουν …”χάσει” τα έγγραφα πιστοποίησής τους πριν εισέλθουν στη χώρα μας και άρα είνα λαθραία εισερχόμενοι, τι ακριβώς θα τους κάνουμε;
  Πρέπει να τηρηθεί επιτέλους η ελληνική νομοθεσία.
  Ο νόμος μας ορίζει ότι όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας, πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται.
  Και τίποτε άλλο. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Ακόμα και αν κάποιος δηλώνει ότι είναι …17χρονος, δηλώνει ότι είναι …κατατρεγμένος.
  Το …ότι δηλώσεις είσαι, δεν ισχύει. Ότι πούνε οι λαθραία εισερχόμενοι είναι …ντεφάκτο; Αφού δεν έχουν χαρτιά, ποιος ξέρει ποιοι είναι, ποιος ξέρει τι είναι και ποιος ξέρει από που είναι.
  Απευθείας απέλαση. Φυλάκιση και άμεση επιστροφή από εκεί που μας ήρθε.
  Να δούμε μετά, πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται;
  Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να …χαίρεται και να τους ευχαριστεί ο …Πάκης;

  Έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες. Τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί για ταυτοποίηση μέχρι την απέλαση; Γιατί δεν τους πηγαίνουμε στη Μακρόνησο ή και στη Γυάρο, αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα;
  Εξάλλου, όπως έγραψα το 95% των λαθραία εισερχομένων, μουσουλμάνοι, μωαμεθανοί είναι.
  Μήπως πρόκειται για κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους; Για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης;

  Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, δεν ταιριάζει ο μωαμεθανισμός, ο μουσουλμανισμός, με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, μεγάλος ή μικρός, αρκεί που είναι άνθρωπος.
  Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε όλους αυτούς τους μωαμεθανούς στη χώρα μας, να προσπαθήσουμε να τους “ενσωματώσουμε” στην κοινωνία, μόνο και μόνο επειδή είμαστε άνθρωποι, επειδή είμαστε ανθρωπιστές. Ειδάλλως είμαστε …ψευτοανθρωπιστές.
  Εδώ δεν μπορούμε καλά καλά να ταΐσουμε τον εαυτό μας, θα δεχτούμε τους λαθροεισβολείς με τα νέα πιστεύω;

  Πως θα συνδυάσουν αυτοί οι λαθρομετανάστες τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική πραγματικότητα;
  Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν καν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Το είδαμε στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, ότι οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν.
  Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο βομβιστής μουσουλμάνος ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.

  Ένας μουσουλμάνος, ένας μωαμεθανός, δεν μπορεί, δεν γίνεται να ενσωματωθεί αρμονικά σε μια χριστιανική κοινωνία. Δεν του το επιτρέπει το κοράνι.
  Αρμονική ενσωμάτωση σημαίνει πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας. Αυτό που έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία και όπου γης…
  Αφού αυτοί οι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες (λαθρομετανάστες) μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή αν δεν πήγαν και καθόλου σχολείο, αφού μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμάς, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.

  Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα …ρατσιστικά μου πιστεύω.
  Λοιπόν, κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην “ευγενή” προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος. Ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους “πρόσφυγες”.
  Τους “πρόσφυγες” από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν, από το Αφγανιστάν, από την Αλγερία, από την Τυνησία, από τη Νιγηρία, από το Μαρόκο, αλλά και με τους Μουζάλες, τις κυρα-Τασίες και γενικώς με τις “δημοκρατικές” κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων.
  Τώρα και με τον Κούλη…

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.