Τώρα που κόπασε η αντάρα για τις νεαρές που αποφάσισαν να κάνουν “δρώμενο” στην παρέλαση, ας γράψω κι εγώ δυο λόγια.Η χώρα μας είναι εδώ και χρόνια “φαιό νταμάρι” που ασκούνται πλήθος ΜΚΟ. Ξέρετε, αυτές που καλοπληρώνονται από τα χρήματα του Σόρος για να πολτοποιήσουν τα μυαλά των ανθρώπων και ειδικά των νέων. Αυτές οι ΜΚΟ, που σε όσες χώρες κυβερνώνται από ανδρείκελα, προσπαθούν να διαλύουν τις αρχές και τις αξίες του πολιτισμού, της ιστορίας, των ηθών και των εθίμων τους, της συλλογικής ΜΝΗΜΗΣ, με τον πιο βάρβαρο και αποκρουστικό τρόπο.

Γι΄αυτό παρακολουθούμε άφωνοι, βανδαλισμό μνημείων, γελοίες θεατρικές παραστάσεις, εμετικά τηλεοπτικά προγράμματα, καλλιτεχνικά σώου στυλ Documenta, “τρανές καλλιτεχνικές ανησυχίες” όπως αυτές του Γιαν Φάμπρ.Κι όλ΄αυτά με στόχο τον εξευτελισμό κάθε υγιούς πνευματικής παρακαταθήκης αιώνων. Κακοπληρωμένοι άνθρωποι, γελοιοποιούνται κάθε στιγμή, σε κάθε τους πληρωμένη ανοησία. Η ιδεολογία του Πλανητικού Φασισμού που βιώνουμε, σε όλο της το μεγαλείο.

Κι εδώ στην χώρα μας, μια χώρα παράδειγμα αγώνων για Ελευθερία, η λύσσα όλων αυτών των παλιανθρώπων που διαφεντεύουν τον κόσμο, έχει πάρει τερατώδεις διαστάσεις. Γιατί εδώ έγινε το “μεγάλο πείραμα”, σ΄αυτή την χώρα που εμπόδισε πρώτη τις ορδές των Ναζί, να πετύχουν, τα από τότε παγκοσμιοποιητικά σχέδιά τους.

Αυτή η χώρα λοιπόν πρέπει να τιμωρηθεί, να ξεχαστεί στην συνείδηση όλων των άλλων Λαών σαν χώρα ηρώων. Και ποια καλύτερη ημέρα να επιλεγεί για να γίνει άλλη μια προσπάθεια; Εκείνη της μεγάλης Αντίστασης στην επίθεση του Χίτλερ. Γιατί αυτή “πονάει”, γιατί αυτή δοξάζεται, γιατί αυτή προσπαθεί στην νέα επίθεση που έχει δεχτεί να ξανααντισταθεί.Τι έκαναν οι νεαρές λοιπόν με το “δρώμενό” τους; Μια τεράστια ανοησία που γυρίζει μπούμεραγκ εναντίον τους. Τις ξεσκεπάζει στα υγιή μυαλά και αφυπνίζει συνειδήσεις.

Γιατί δεν ξεπετάχτηκαν από το πουθενά, να δηλώσουν την αντίθεσή τους στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την αθλιότητα της Ε.Ε., ενάντια σε έναν Λαό που 10 χρόνια υποφέρει από τις επιλογές των κυβερνήσεων του; Γιατί δεν δήλωσαν την “αντιμιλιταριστική” τους αντίθεση στην προτεκτορατοποίηση της χώρας, που έχει καταντήσει το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του ΝΑΤΟ στην περιοχή, δίνοντας όλο το ζωτικό της χώρο στις “βάσεις του θανάτου”; Πάει ξεχάστηκαν όλ΄αυτά;

Λοιπόν “επαναστάτριες της πλάκας”, “προοδευτικές της παρδαλότητας”, “αντιφασίστριες της ανοησίας”, ανοίξτε τα στραβά σας και δείτε τι κάνουν όλες οι γυναίκες σε κάθε χώρα που εξεγείρεται. Κούρδισες, Λιβανέζες, Χιλιανές, Ευρωπαίες. Όλες μαζί στον αγώνα, συντεταγμένες, σοβαρές, έτοιμες όχι να κάνουν μπούρδες, αλλά να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους, με όλες τους τις δυνάμεις.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.