Βρέθηκε μια καλή “δουλειά” για το ελληνικό πολεμικό ναυτικό. Η μεταφορά Μουσουλμάνων στην ενδοχώρα για τον συστηματικό εποικισμό και Ισλαμοποίησή μας με έξοδα των Ελλήνων φορολογούμεων φυσικά. Αφού τα νησιά δεν χωράνε πλέον, η “πολυπολιτισμική” κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους μεταφέρει στην Ηπειρωτική Ελλάδα με πολεμικά και επιβατικά πλοία και τους εγκαθιστά σε περιοχές της Ηπειρωτική Ελλάδας όπου θα μείνουν μονίμως.

Με το νέο νόμο μάλιστα για τη συνένωση οικογενειών, οι εγκατεστημένοι εδώ Μουσουλμάνοι (και όχι πρόσφυγες ούτε μετανάστες), έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν ολόκληρη την πολυμελή οικογένειά τους. Παρατηρείται μάλιστα τελευταία, πολλές Μουσουλμάνες να εισέρχονται στην Ελλάδα σε κατάσταση εγκυμοσύνης, ώστε τα παιδιά τους να πολιτογραφηθούν εδώ και να αποκτήσει δικαίωμα παραμονής και ελληνικής ιθαγένειας ολόκληρη η οικογένεια.

Μόνο χθες μεταφέρθηκαν 795 Μουσουλμάνων από τη Λέσβο στην Ελευσίνα, με δύο αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 6.30 το απόγευμα, ενώ οι επιβαίνοντες, που διέμεναν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, θα μετακινηθούν πλέον σε ξενοδοχεία, σε τριάντα σημεία της Ελλάδας.
Με το πρώτο αρματαγωγό που έφυγε περί τις 9 το βράδυ μετακινήθηκαν 415 άτομα τα οποία και έφθασαν στο λιμάνι της Ελευσίνας νωρίς σήμερα το απόγευμα. Ενώ σήμερα με 380 επιβαίνοντες αιτούντες άσυλο, αναχώρησε με την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο αρματαγωγό.
Στο μεταξύ, άλλοι 58 “αιτούντες άσυλο” αναμένεται να αναχωρήσουν σύντομα με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά ενώ τέλος, έχει προγραμματισθεί η μετακίνηση άλλων 115 αιτούντων άσυλο προς Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.
Καλώς να τους δεχτούμε Ινσαλά.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.