Οι Μουσουλμάνοι που εισέρχονται μαζικά στην Ελλάδα σαν να πηγαίνουν εκδρομή, αιτούν όλοι τους προσφυγικό άσυλο. Σχεδόν στο σύνολό τους προέρχονται  από χώρες που δεν βρίσκονται σε πολεμική ή εμφύλια σύγκρουση και είναι αυτονόητο ότι δεν δικαιούνται  άσυλο. Παρ’ όλα αυτά, κυβέρνηση, αντιπολίτευση και όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τους χαρακτηρίζουν με  όρους όπως “πρόσφυγες” ή “μετανάστες που αιτούνται άσυλο”.
Όμως, οι απρόκλητοι εισβολείς, δεν είναι ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες. Είναι Μουσουλμάνοι έποικοι. Αυτό πρέπει να γίνει βαθύτερα κατανοητό και να αναπαράγεται από όλους τους πατριώτες και κανονικούς ανθρώπους που θέλουν την Ελλάδα να παραμείνει ελληνική και να ανήκει στους Έλληνες.
Και παράλληλα να γίνει αντιληπτό ότι, μεθοδεύεται συστηματικά από την εθνομηδενιστική αριστερά και τη νεοταξίτικη δεξιά, ο εποικισμός της χώρας μας από Μουσουλμάνους, με προοπτική την Ισλαμοποίησή της στο ορατό μέλλον. Όσοι δεν το βλέπουν έχουν ελλειπή γνώση του θέματος ή εθνομηδενιστικές ή νεοταξίτικές απόψεις ή δικούς τους λόγους για να μην το βλέπουν.

1 COMMENT

 1. Πριν 10 χρόνια το 2% των Ελλήνων ήταν μουσουλμάνοι, τώρα αισίως φτάσαμε το 10%…
  Εφόσον οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις …κουνέλες, εμείς δεν κάνουμε ούτε δύο παιδιά το ζευγάρι και οι μουσουλμάνοι παντρεύονται τρεις και τέσσερις συζύγους ο καθένας, είναι φυσικό σε είκοσι χρόνια να είμασυε μειοψηφία στον τόπο μας…
  Δεν τους θέλω λοιπόν στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.
  Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα …ρατσιστικά και …φασιστικά μου αισθήματα.
  Κακώς που αρνηθήκαμε τόσα χρόνια την …ευγενική ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
  Ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους…

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.