Μέσα στην τραγωδία που βιώνει ο ελληνικός λαός που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορια, συνεχίζεται ο καθημερινός βομβαρδισμός του από τα κατοχικά ΜΜΕ με στρατιά από δοσίλογους δημοσιογράφους, τηλεπερσόνες, καλοταϊσμένους και πάντα πρόθυμους αναλυτές και “ειδήμονες” για τις δήθεν τραγικές επιπτώσεις που θα έχει ένα πιθανό αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων, με συνέπεια την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ.

Θα πέσουμε στα βράχια,θα βουλιάξουμε, θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα, θα κολλήσουμε σύφιλη, θα μας φυλακίσουν σε γκέτο, θα πάμε στην κόλαση, ο Εξαποδώ θα μας καταπιεί, ο Γκοτζίλα θα κατέβει αυτοπροσώπως και θα μας κατασπαράξει και άλλα παρόμοια ευτράπελα που πιάνουν τόπο σε ορισμένους ευεπίφορους στο συνεχές ψέκασμα, αν και σε ολοένα λιγότερους.

Η ελεεινή προπαγάνδα του δοσιλογισμού που συντελείται συστηματικά, έχει στόχο να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό και η ελληνική τραγωδία να συνεχιστεί, αφού ο φόβος της σύγκρουσης οδηγεί στην υποταγή. Αντίθετες απόψεις φυσικά αποκλείονται, αφού επικρατεί ο απόλυτος μονόλογος στα κεντρικά κατοχικά ΜΜΕ που δεν τολμούν να αντιπαρατεθούν με σοβαρούς εκπρόσωπους της λογικής και του εθνικού νομίσματος.

Ύστερα από τα παραπάνω, προκηρύσουμε «Βραβείο Γκέμπελς» για τον καλύτερο προπαγανδιστή της χρονιάς του κατοχικού ευρωκαθεστώτος, τον περισσότερο ακραίο τρομοκράτη ενάντια στο εθνικό νόμισμα. Περιμένουμε τις προτάσεις των αναγνωστών ώστε να αναρτηθεί λίστα υποψήφιων για το βραβείο όπου θα κληθούν να ψηφίσουν ελεύθερα οι αναγνώστες μας.

Στη λίστα μπορεί να περιλαμβάνονται δημοσιογράφοι,τηλεπερσόνες,αναλυτές, “ειδήμονες” που παρελαύνουν στα κατοχικά ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ και τρομομοκρατούν τους πολίτες, κρύβοντας ή διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και λέγοντας συνεχώς ψέματα, σύμφωνα με την κλασσική Γκεμπελική αρχή “πες, πες ψέματα όλο και κάτι θα μείνει”…..

Στον νικητή, εκτός από περγαμηνή όπου θα απεικονίζεται ο πατέρας της προπαγάνδες Γιόζεφ Γκέμπελς, θα σταλεί αγαλματίδιο στο σχήμα ανοιχτής παλάμης….. κοινώς μούντζας.