Κωνσταντίνος Αντωνάκης

Λενε οτι το Κομμα του  Geert Wilders απετυχε στις Ολλανδικες Βουλευτικες Εκλογες.
Ετσι λενε.Τους λεμε: Διαβαστε προσεκτικα τα αποτελεσματα, το Κομμα Wilders ηρθε δευτερο με κερδος νεων εδρων, ενω ειχε απεναντι του ολους τους αλλους.Το Κατεστημενο απαιτει να εχει το Μονοπωλιο στην αναφορα και στην χρηση της ”Δημοκρατιας”, αποδεικνυοντας οτι αυτη η ”δημοκρατια” δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενα σκληρο Συστημα Εξουσιας.
Οποιος αμφισβητει την Εξουσιαστικη Δημοκρατια ειναι για τους ”δημοκρατες” εχθρος, λαικιστης, εν τελει δε Ναζιστης.Η εν τη Ευρωπη ”δημοκρατια” μη ασχολουμενη με τα προβληματα των πολλων αλλα συνεχιζοντας να ευνοει τους λιγους και να ενδιαφερεται μονο για τις καθε ειδους μειονοτητες, δειχνει τα δοντια της σε καθε ενισταμενο.


Η υποθεση: ”δημοκρατια” ειναι κατι που οι λαοι καλουνται να πληρωσουν με την ιδια τους την υπαρξη, να αναιρεθουν χαρη των φαντασιωσεων και των συμφεροντων των elites οι οποιες νεμονται τα ”δημοκρατικα ταμεια” και απολαμβανουν τα ”δημοκρατικα προνομια”.
Οσοι δεν συμφωνουμε με αυτη την ”δημοκρατια” η οποια διαιρει και απειλεί βρισκομαστε να ζουμε μεσα στο Θεσμικο Κελι που εκτισε για εμας.


Η Αρνηση του ”δημοκρατικου κελιου” ειναι το Καθηκον μας.Αυτο το Καθηκον της Αρνησεως θα το υπηρετησουμε με καθε προσφορο μεσον.Η ”δημοκρατια” τους ΔΕΝ ειναι ανικητη!