Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) τάισαν μια ερωτική σκλάβα Γιαζίντι, που τη βίαζαν και την κρατούσαν νηστική, με το ίδιο το μωρό της.

Τη φρικιαστική αυτή πράξη αποκάλυψε  Ιρακινός πολιτικός, ο οποιός ανέφερε, δίχως να την κατονομάσει ότι η τραγική γυναίκα, κρατούνταν χωρίς φαγητό και νερό σε ένα υπόγειο στο Ιράκ επί τρεις ολόκληρες μέρες μετά την αιχμαλωσία της.Εκτός από το βασανιστήριο της πείνας και της δίψας, η άτυχη σκλάβα έπρεπε να υπομείνει τη συνεχή σεξουαλική κακοποίηση των τζιχαντιστών, ενώ την ταλανούσε η αγωνία για το τι είχε απογίνει ο μόλις ενός έτους γιος της, τον οποίο είχαν αρπάξει από τα χέρια της όταν την έπιασαν.

Τελικά, μετά από τρεις ημέρες οι βασανιστές της εμφανίστηκαν με ένα πιάτο κρέας με ρύζι και της το πρόσφεραν.Πεινασμένη, η γυναίκα καταβρόχθισε το φαγητό. Όταν τελείωσε, ο φρουρός που της έφερε το πιάτο της είπε ότι είχαν σφάξει το μωρό της και το είχαν μαγειρέψει για να της το προσφέρουν.

Όπως ανέφερε ο πολιτικός, η γυναίκα διασώθηκε λίγες μέρες αργότερα και μοιράστηκε την τραγική της ιστορία με τους στρατιώτες που την απελευθέρωσαν.Οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι που διατηρούν μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής θρησκείαςανάμεικτα με χριστιανικά στοιχεία. Κατοικούν στο βορειοδυτικό Ιράκ, στην περιοχή του Σιντζάρ ή Σινγκάλ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Παρόμοιες ανομολόγητες πράξεις ακραίων φανατικών ισλαμιστών αναδεικνύουν τι πρόκειται να συμβεί αν στο μέλλον τα κτήνη αυτά κυριαρχήσουν στην Ευρώπη μέσα από τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων πάνω στους οποίους είναι πολύ πιθανό να κυριαρχήσουν και να επιβάλλουν την ανεξέλεγκτη βαρβαρότητά τους.

Όταν σήμερα στον 21ο αιώνα μπορούν να μετέρχονται τέτοιες κτηνώδεις πράξεις και να παραμένουν ατιμώρητοι, αναρωτιέται κανείς τι θα συμβεί στο μέλλον όταν αποκτήσουν το πάνω χέρι στην Ευρώπη. Η ιστορία διδάσκει ότι, εκφυλισμένοι πολιτισμοί όπως αυτοί του δήθεν δυτικού ανθρωπισμού και της ανοχής που αντιπαρέρχονται παρόμοιες κτηνώδεις πράξεις μιλώντας για ρατσιστική Ισλαμοφοβία, είναι καταδικασμένοι να εξαφανιστούν από την επιθετικότητα φανατικών ισχυρών και ομάδων.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.