Φοβερό.Ο υποψήφιος σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος Μάρτιν Σούλτς κατά την παρουσίαση των θέσεών του, ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου στη Γερμανία, έκανε την ακόλουθη δήλωση-αποκάλυψη :

“O Σόιμπλε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιβολή της 13ης περικοπής συντάξεων στην Ελλάδα. Και ενώ χιλιάδες οικογένειες βυθίζονται ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια, ο Σόιμπλε καταγράφει ταυτόχρονα χοντρά κέρδη από τους τόκους τους οποίους πληρώνει η Ελλάδα για τα δάνεια της βοήθειας” 

Από τα πλέον επίσημα χείλη ενός υψηλόβαθμου Γερμανού που καταγγέλει έναν άλλο κορυφαίο Γερμανό, καταγγέλεται ευθέως και σαφώς  ότι, συνειδητά ο τελευταίος φτωχοποιεί την Ελλάδα και την κλέβει από τόκους υποχρεωτικών δανείων μέσα στον ευρω-παράδεισο.

Καλοσύνη του κ. Σούλτς που έκανε αυτήν την δήλωση -αποκάλυψη για ένα γεγονός που έχουμε επισημάνει στις στήλες μας αλλά μας έχουν χαρακτηρίσει υπερβολικούς. Όμως, θα είμασταν ποιο ευτυχείς αν την είχε κάνει όταν ήταν επικεφαλής της Ε.Ε. και όχι τώρα, που είναι υποψήφιος για την Καγκελαρία, με ελάχιστες δυστυχώς πιθανότητες να κερδίσει.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, η φοβερή δήλωση-αποκάλυψη του Μάρτιν Σούλτς,αποτελεί μια ακόμα ισχυρή επιβεβαίωση του γεγονότος ότι, η Ελλάδα φτωχοποιείται συνειδητά μέσα στην ευρωζώνη. Και ότι, με εργαλείο το ευρώ, η Γερμανία μας κλέβει ανενδοίαστα από τόκους δανείων που επιβάλλονται απο την ευρωζώνη, μέσα στην οποία δημιουργήθηκε το υπέρβαρο μέρος του χρέους της χώρας μας.

Αναρωτιέται κανείς πόσο πολύ ψεκασμένοι, δουλικοί ή ηλίθιοι μπορεί να είναι αρκετοί νεο-Έλληνες, ώστε να μην έχουν καταλάβει το εγκληματικό και αρωστημένο παιχνίδι που παιζεται σε βάρος της Ελλάδας μέσα από τη Γερμανική ευρωκατοχή. Τους Γερμανοτσολιάδες, τους καταλαβαίνουμε. ‘Ετσι ήταν πάντα οι οι Εφιάλτες,οι Ναιναίκοι, οι Φιρφιρίκοι, οι Δοσίλογοι, οι προδότες από αρχαιοτάτων χρόνων.Είναι στον ερπετοειδή χαρακτήρα τους.Αλλά οι υπόλοιποι δεν μπορεί να έχουν άλωθι και να κάνουν πως δεν καταλαβάινουν. Εκτός και αν απαλάσσονται λόγω βλακείας.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.