Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ χάνει τους ρυθμούς της ιστορίας. Το τελευταίο του μέγιστο ατόπημα μοιάζει απίστευτο.Στο 20ο του συνέδριο κατακεραυνώνει τη δραχμή και ομνύει στο ευρώ μαζί με τους ευρωτρομοκράτες.

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης  έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, μεταδίδοντας τον Δημ. Κουτσούμπα να ισχυρίζεται με άνεση και περισσή αυτοπεποίθηση από το βήμα του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, ότι ”στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας  το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτήν την περίπτωση κερδισμένο. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν ωφελημένα, γι’ αυτό και στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη”

Τέτοια τρομοκρατία ενάντια στο εθνικό νόμισμα συναγωνίζεται την τρομοκρατία που ασκούν και οι πλέον φανατικοί των ευρωραγιάδικων κύκλων της χώρα.Θα την ζήλευαν οι  Μάνος, Τζήμερος και κυρίως οι κορυφαίοι Γερμανοτσολιάδες των ΜΜΕ τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε και ΣΙΑ.

Ουαί υμίν…..

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.