Εκτός «Σου Κου Family» η Χριστίνα Πολίτη λόγω των γεγονότων με το Κώστα Σπυρόπουλου

Εκτός «Σου Κου Family» η Χριστίνα Πολίτη λόγω των γεγονότων με το Κώστα Σπυρόπουλου


Η αναφορά της Αντελίνας Βαρθακούρη στην πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Σου Κου Family» στον ΣΚΑΪ με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη να βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και θέλησε να εξηγήσει γιατί η Χριστίνα Πολίτη, η οποία επρόκειτο να βρίσκεται στο πλατό, απουσίαζε τελικά.

«Πιθανόν να γνωρίζετε ότι η Χριστίνα Πολίτη είναι συνεργάτης της εκπομπής μας και πιθανόν να πιστεύατε ότι θα είναι εδώ σήμερα, αυτό είναι το φυσιολογικό. Λόγω κάποιου προσωπικού θέματος με όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Κώστα Σπυρόπουλο δεν θα είναι στην παρέα μας αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να σταματήσει αυτό το θέμα εδώ» είπε.

Στην συνέχεια η συζήτηση ανάμεσα στους συντελεστές της εκπομπής έφτασε στο κίνημα #metoo η Αντελίνα ομολόγησε ότι έχει δεχτεί εργασιακό bullying όχι σεξουαλική παρενόχληση και ρώτησε τους συνεργάτες της αν έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο.

Ο Χάρης θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα έκανε χιούμορ λέγοντας ότι δέχεται σεξουαλική παρενόχληση κάθε μέρα στο σπίτι του όμως η σύζυγός του τον «έκοψε» λέγοντας του: «Δεν θέλω πάνω σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιουδήποτε είδους χιούμορ, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τέτοιες στιγμές. Συγγνώμη που επεμβαίνω. Ως γυναίκα και ως μάνα παίρνω θέση και αυτή είναι με φτερούγες  ανοιχτές δίπλα σε κάθε άνθρωπο που θέλει να βγάλει από μέσα του αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχτεί κάτι που τον έχω πληγώσει. Και εγώ έχω νιώσει άσχημα και δεν εννοώ σεξουαλικά αλλά εργασιακά».

Σχετικά Tags

Κώστας Σπυρόπουλος Χριστίνα Πολίτη

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *