«Επιστρέφω το δηλητήριο, στην υγειά σου» – News.gr

«Επιστρέφω το δηλητήριο, στην υγειά σου» – News.gr


Σε έξαλλη κατάσταση ο γνωστός σεναριογράφος

Με αφορμή τη σκληρή κριτική για την ταινία The Black Bachelor που έκανε ο κριτικός κινηματογράφου Χρήστος Μήτσης, οι σεναριογράφοι Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν βγήκαν στον αέρα του Πρωινό. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ.

Ο Μάριος Ιορδάνου ξέσπασε λέγοντας: «Απαράδεκτο ήταν το σχόλιο περί covid-19. Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου! Δεν μας αφορά το σχόλιο του κύριου Μήτση, όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν. Όταν εγώ πήγα να πεθάνω. Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης»!

Η Σοφία Καζαντζιάν είπε από την πλευρά της: «Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει καν. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 που δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν».

Σχετικά Tags

Μάριος Ιορδάνου

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *