Καταγγελίες Καρυπίδη για απειλές κατά της ζωής του – «Θα φας σφαίρες» – News.gr

Καταγγελίες Καρυπίδη για απειλές κατά της ζωής του – «Θα φας σφαίρες» – News.gr


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης κάνει λόγο για προσπάθεια να πλήξουν τον ίδιο και την ομάδα

Με προσωπική δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και την ακεραιότητα της οικογένειάς του, μίλησε για εκφοβισμούς από πακιστανικά τηλέφωνα και προσπάθεια να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και τον Άρη.

Μάλιστα ο κ. Καρυπίδης δημοσιεύει μήνυμα που δέχθηκε, στο οποίο αναφέρεται: «Σε ό,τι σου έχω πει για το τέρμα και τον διαιτητή σου έλεγα αλήθεια. Τώρα πρόσεχε για τη ζωή σου, θα φας σφαίρες».

Η δήλωση Καρυπίδη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Σχετικά Tags

Θοδωρής Καρυπίδης Άρης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *