Νέες καταγγελίες του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για ελλιπή μέτρα προστασίας

Νέες καταγγελίες του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για ελλιπή μέτρα προστασίας


Εκτεθειμένη είναι για άλλη μία φορά η διοίκηση του ΟΑΣΘ και προσωπικά ο Πρόεδρος του Οργανισμού, δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών. και βουλευτής Σύριζα Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης,  μετά τις νέες, όπως υποστηρίζει,  καταγγελίες του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για τα ελλιπή μέτρα προστασίας των εργαζόμενων αλλά και των επιβατών, για την  τήρηση κανόνων υγιεινής, για το συνωστισμό σε ώρες αιχμής και για την πλασματική εικόνα που δίνει η διοίκηση για το στόλο των οχημάτων.

Παράλληλα, προσθέτει ο κ. Γιαννούλης, «σύμφωνα με τη καταγγελία που έκανε μέσω της ΕΡΤ3 ο γραμματέας του Συνδικάτου των εργαζομένων, είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση του ΟΑΣΘ επιχειρεί με εκδικητικό τρόπο να στραγγαλίσει κάθε συνδικαλιστική δράση και να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή». 

«Επαναλαμβάνουμε την πρόταση-πρόσκληση προς τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ: Αν έχετε την πολιτική εντιμότητα, την γενναιότητα και την ευαισθησία απέναντι στους πολίτες και την διαφάνεια, ελάτε κύριε Σκόδρα,  σε έναν δημόσιο διάλογο για τον ΟΑΣΘ και τα έργα σας, και αφήστε τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους», καταλήγει ο κ. Γιαννούλης.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *