Νέο βίντεο κλιπ από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music για το τραγούδι της Λένιας Ραζή «Μοίρα»

Νέο βίντεο κλιπ από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music για το τραγούδι της Λένιας Ραζή «Μοίρα»

Νέο βίντεο κλιπ από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music!

Τις τελευταίες μέρες βγήκε σε κυκλοφορία από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music το νέο video clip για το τραγούδι της Λένιας Ραζή «Μοίρα».

Το καινούργιο τραγούδι της Λένιας Ραζή κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου 2024 και έχει τον τίτλο «Μοίρα». Το τραγούδι της Λένιας Ραζή διακρίνεται από μια δυναμική σύνθεση που συνδυάζει ρυθμούς ethnic και dance, τονίζοντας την ενέργεια και τον χορευτικό του χαρακτήρα.

Οι στίχοι, η μουσική και η παραγωγή του τραγουδιού έχουν πραγματοποιηθεί από την ίδια την τραγουδίστρια. Τα animation που βλέπουμε στο βίντεο κλιπ είναι δημιούργημα του Μιχαήλ Μαυρομούστακου. Το τραγούδι είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά μέσα μέσω της Spider Music, όπως στο Spotify και στο Apple Music.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music;

Η δισκογραφική εταιρεία Spider Music αποτελεί μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι η παραγωγή, διανομή και προώθηση μουσικού υλικού σε ψηφιακά καταστήματα και streaming πλατφόρμες. Στόχος της δισκογραφικής εταιρείας είναι η υποστήριξη ανερχόμενων καλλιτεχνών και η προώθηση ποιοτικής μουσικής σε διεθνές επίπεδο.

Η Spider Music καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών μουσικής, καλύπτοντας διάφορα είδη όπως ποπ, ροκ, ηλεκτρονική μουσική, ραπ, R&B και πολλά άλλα. Οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τη Spider Music έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες της για την προώθηση και την εμπορική διανομή της μουσικής τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσω της δικτύωσης της, η δισκογραφική εταιρεία Spider Music προβάλει νέους καλλιτέχνες και τους προσφέρει την ευκαιρία να φτάσουν σε ευρύτερο ακροατήριο. Με τη στήριξη της Spider Music, οι καλλιτέχνες μπορούν να αναπτύξουν την καριέρα τους στον χώρο της μουσικής και να αποκτήσουν αναγνώριση και επιτυχία.

Δείτε το site της δισκογραφικής εταιρείας και μάθετε όλες τις νέες κυκλοφορίες και συνεργασίες, καθώς και τα νέα της μουσικής σκηνής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

νέο βίντεο κλιπ από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music

Ποια είναι η Λένια Ραζή;

Η Λένια Ραζή είναι μια καλλιτέχνιδα που ασχολείται με τη μουσική και τη ζωγραφική, πιο συγκεκριμένα με το animation και τη σκιτσογραφία. Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για καλλιτεχνική φύση. Από μικρή ηλικία, η επιρροή των ταινιών της Disney την οδήγησε στον τομέα του animation και της σκιτσογραφίας. Ένας κόσμος φαντασίας και χρωμάτων όπου δημιουργούσε τις δικές της ιστορίες.

Κατόπιν σπουδών σε γραφιστική και 3D animation, η Λένια βρήκε τον εαυτό ως animator κινουμένων σχεδίων και τραγουδοποιό. Φτιάχνει καρτούν πορτρέτα από διάφορα πρόσωπα και ασχολείται με τη μουσική, γράφοντας και τους στίχους. Έτσι εκφράζει τις δικές της σκέψεις και μας προσκαλεί στον κόσμο της.

Με την καλλιτεχνική έκφραση, η Λένια Ραζή συνδυάζει τον κόσμο της φαντασίας με την πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν μοναδικό και μαγευτικό κόσμο που προσκαλεί τον κάθε ακροατή να τον εξερευνήσει μέσα από τα τραγούδια της.

Η Λένια Ραζή εκφράζει την αγάπη της για την καλλιτεχνική δημιουργία, όπου μια μικρή ιδέα της μετατρέπεται σε κάτι μεγαλύτερο. Όταν τα λόγια που γράφει ενώνονται με τη μουσική που συνθέτει, αισθάνεται σαν να έχει δημιουργήσει κάτι τόσο προσωπικό και αγαπημένο όπως το δικό της παιδί.

Κατάγεται και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και τη Κύπρο και έχει τραγουδήσει πολλά χρόνια σε διάφορα μαγαζιά τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Βαλάντης και ο Παντελής Παντελίδης, ανταλλάσσοντας ιδέες και συναισθήματα για τη δουλειά τους, αναγνωρίζει την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε από αυτές τις συνεργασίες.

Παρά την αγάπη της για τη μουσική, αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες που την ανάγκασαν να αποσυρθεί για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω έντονου άγχους και παρενοχλήσεων.

Η Λένια αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να αποσυρθεί για ένα διάστημα επειδή δεν ήταν ευχαριστημένη με συμπεριφορές ανθρώπων του χώρου. Αντιμετώπισε δυσκολίες που ήταν δύσκολο να διαχειριστεί, φτάνοντας σε σημείο να δυσκολεύεται να διαχειριστεί το άγχος της.  Δυστυχώς, αντιμετώπισε πολλές αδικίες και περιστατικά παρενόχλησης, καθώς και απώλεια δουλειάς λόγω ασήμαντων λόγων, όπως η επικοινωνία με συνεργάτες.

Τα προβλήματα αυτά την οδήγησαν σε κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ωστόσο, μέσω ψυχοθεραπείας, κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος της και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες. Επιπλέον, πέρα από τη μουσική, είναι επίσης επιτυχημένη στον χώρο του animation design, δημιουργώντας ψηφιακά πορτρέτα για διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες.

Η ιστορία πίσω από τα καρτούν της Λένιας Ραζή!

Η Λένια Ραζή έχει ένα πάθος για τα κινούμενα σχέδια και τα παιδικά τραγούδια από την παιδική της ηλικία και αυτό διατηρείται ακόμα και σήμερα. Αναπολεί τις μνήμες με τον παππού της, που ζωγράφιζε τοπία, ενώ εκείνη δημιουργούσε πριγκίπισσες της Disney και επίσης φτιάχνοντας δικές της ιστορίες μέσα από κόμικς.

Έχει τελειώσει σχολή γραφιστικής και έχει πάρει πτυχίο Bachelor of Arts ως Animator Κινουμένων Σχεδίων. Παράλληλα με τη μουσική της σταδιοδρομία, ασχολήθηκε και με τη ζωγραφική, ξεκινώντας με τη δημιουργία καρτούν πορτραίτων διαφόρων ατόμων.

Το ταλέντο της έγινε γνωστό και ο κόσμος άρχισε να την αναγνωρίζει, στέλνοντας τις φωτογραφίες του για να τους ζωγραφίσει το πορταίτο τους ως καρτού. Έχει αναπτύξει το δικό της site, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους και να δουν τον εαυτό τους σε μορφή καρτούν.

Επιπλέον, στο νέο της video clip με τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music που συνοδεύει το τραγούδι «Μοίρα», υπάρχει ένα μοναδικό στυλ καρτούν, που διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Γιατί η “Μοίρα” της Λένιας Ραζή είναι η νέα μεγάλη επιτυχία της δισκογραφικής εταιρείας Spider Music;

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της εξηγεί ότι το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από δικά της βιώματα και μοιάζει λίγο με προσευχή. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι ζητά από τη μοίρα να της δείξει τον σωστό δρόμο, αλλά εκείνη μπορεί να ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή και ελπίζει να μην το πληρώσει ακριβά στο τέλος.

“Μοίρα μου μη μου θυμώσεις
Κόντρα αν πάω σε ότι δώσεις
Κι αν στο τέλος με πονέσεις
Γρήγορα να με γιατρέψεις

Πέταξε σαν αετός για να μου δείξεις
Σε ποιο δρόμο να διαβώ
Κι αν καμιά φορά ξεχνώ να μου θυμίσεις
Πώς να μάθω πάλι να πετώ”

“Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, καλοτάξιδο το νέο video clip της Λένιας Ραζή από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *