Ο ένας σε ρόλο Λουδοβίκου 14ου και ο άλλος Τσε Γκεβάρα

Ο ένας σε ρόλο Λουδοβίκου 14ου και ο άλλος Τσε Γκεβάρα


«Ο ένας ‘υποδύθηκε’ τον Λουδοβίκο τον 14ο και ο άλλος τον Τσε Γκεβάρα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν λοιπόν είναι να υποδύονται ‘ρόλους’, αδυνατώντας να αναλάβουν τον ρόλο που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας τη σημερινή αντιπαράθεση στη βουλή, όπου ο πρωθυπουργός απάντησε στον Αλ. Τσίπρα για την αστυνομική βία. 

«Αλληλοκατηγορίες, αλληλοΰβρεις για ‘τέρψη’ του κομματικού ακροατηρίου και όχι με την σκέψη στα προβλήματα του Ελληνικού λαού», προσθέτει ο κ. Βελόπουλος. 

«Όταν εν μέσω πανδημίας, καθολικού κλεισίματος (lock down ), καταρρέουσας οικονομίας, φτώχειας και τουρκικού σωβινισμού, εν έτει 2021 ακούγονται επιχειρήματα περί Αυριανισμού, τότε το αύριο της Ελλάδας φαντάζει ζοφερό. Το γεγονός ότι έφεραν πάλι στην αντιπαράθεση τον Κουφοντίνα, παραπέμπει στην παροιμία ‘στου κουφού την πόρτα…’», συμπληρώνει. 

Ο κύριος Μητσοτάκης, υπογραμμίζει ο κ. Βελόπουλος,  δεν τόλμησε να πει την λέξη «Πρέσπες» αναφερόμενος στην αστυνομική καταστολή επί ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Τσίπρας, προσθέτει,  δεν τόλμησε να στηλιτεύσει ότι έχουμε τα πλέον αντιδημοκρατικά μέτρα παγκοσμίως με πρόσχημα την πανδημία.

«Αυτό διότι το ‘κράτος έχει συνέχεια’ μόνον στα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα, τα οποία και οι δύο εφάρμοσαν και οι δύο υπηρετούν.Δυστυχώς οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης απεδείχθησαν πολύ μικροί μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *