Ο κ. Καραμανλής μία διαφωνεί και μία συμφωνεί ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες υπερμετάδοσης

Ο κ. Καραμανλής μία διαφωνεί και μία συμφωνεί ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες υπερμετάδοσης


Ο κ. Καραμανλής δεν διαφωνεί μόνο με τα επιστημονικά δεδομένα, διαφωνεί και με τον ίδιο του τον εαυτό, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συμπληρώνοντας ότι σε σημερινή του συνέντευξη, ο υπουργός Μεταφορών, αμφισβήτησε την άποψη ότι τα Μέσα Μεταφοράς αποτελούν εστία υπερμετάδοσης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει ότι χώροι δουλειάς και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποτελούν, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, τις βασικές εστίες μετάδοσης της πανδημίας. Η πραγματικότητα όμως, προσθέτει, δεν φαίνεται να συγκινεί τον κ. Καραμανλή, ο οποίος, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν διαφωνεί μόνο με τα επιστημονικά δεδομένα, διαφωνεί και με τον ίδιο του τον εαυτό. 

«Το δικό του υπουργείο, με τροπολογία στις 10 Μαρτίου, παραδεχόταν ότι η “χρήση των ΜΜΜ εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διάδοσης του κορωνοϊού”», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τον κ. Καραμανλή ότι:
α. η γη δεν είναι επίπεδη.
β. τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός.
γ. τα Μέσα Μεταφοράς αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Καλό θα ήταν λοιπόν, τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και συνολικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, να σταματήσουν τουλάχιστον να κοροϊδεύουν τους πολίτες που καθημερινά στοιβάζονται στα Μέσα Μεταφοράς. Είναι φανερό ότι ούτε έχουν, ούτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχέδιο για την προστασία της δημόσιας υγείας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Την ίδια στιγμή, για το ίδιο θέμα, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι: 

«O κ. Καραμανλής είπε σήμερα ότι δεν έχει αποδειχθεί πως ο κορωνοϊός ‘κολλάει’ στα ΜΜΜ. Είναι ο ίδιος Καραμανλής που πριν μερικές εβδομάδες παραδεχόταν, σε τροπολογία του, ότι «η χρήση των ΜΜΜ εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διάδοσης του COVID-19».Αλήθεια, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε; Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη είστε υπεύθυνοι για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ.  Ντροπή, κ. Καραμανλή», καταλήγει ο Ν. Παππάς. 

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *