Είναι καιρός πια να τελειώνουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη αυτό τον απίθανο κενόδοξο φιγουρατζή που με τη μακρόσυρτη επιθετική επαιτεία της δήθεν διαπραγμάτεyσης του με τους Εταίρους κόστισε δεκάδες δις στη χώρα μας, ευτέλησε με τα καμώματά του την Ελλάδα, την κυβέρνησή, τον Πρωθυπουργό που τον εμπιστεύτηκε και είναι ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που τον έχρισε κορυφάιο Υπουργό για να διαπραγματευτεί τις τύχες μας διεθνώς.

Και επιπλέον, διαπόπεμψε με τον χείριστο τρόπο την υπόθεση της δραχμής την οποία στην πραγματικότητα την υπονόμευσε ως γνήσιος εκφραστής των Υπερατλαντικών του πατρώνων τους οποίους και αυτούς τους διέσυρε με την όλη  στάση του.

Και όμως, αυτός ο μοναδικός γιαπο-φλούφλης συνεχίζει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας που στην εποχή μας συγκινούνται ιδιαίτερα από παρόμοιους Μπαρουφικικούς τύπους της  λάμψης χωρίς φωτιά και του τίποτα χωρίς ουσία. Επειδή ο Γιάνης επανέρχεται και καιρούς και δηλώνει  ανάκατα υπέρ και κατά της δραχμής, αρκούμαστε να παρουσιάσουμε εδώ μια συνένετευξή του με τον Νίκο Παπανικολάου όπου με βαρύγδουπους ακατακλαβίστικους Μπαρουφακισμούς, καταλήγει στο συμπέρτασμα ότι με “τη δραχμή ….θα γυρίσουμε στη λίθινη εποχή”.

Με την ελπίδα ότι, οι γνήσιοι υποστηρικτές της δραχμής που εόιναι ΄σημερα και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θα κατατάξουν τον απίθανο αυτό τύπο εκέι που του αξίζει. Στο πουθενά.


LEAVE A REPLYThis site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.