Σύλληψη μέρους σπείρας 163 αλλοδαπών εγκληματιών εισαγωγής και Μουσουλμάνικης κοπής | Οδός Δραχμής

Wednesday, November 6, 2019Home


απόψεις
Σύλληψη μέρους σπείρας 163 αλλοδαπών εγκληματιών εισαγωγής και Μουσουλμάνικης κοπής

Σύλληψη μέρους σπείρας 163 αλλοδαπών εγκληματιών εισαγωγής και Μουσουλμάνικης κοπής

302
0


“Προσωπικότητες” σαν τους εικονιζόμενους είναι οι εισαγόμενοι αλλοδαποί εγκληματίες, στο σύνολό τους σχεδόν Μουσουλμάνοι, με ένα μέρος των οποίων φιλοδοξεί ο Αλέξης να αναστρέψει την υπογεννητικότητητα και τη μείωση του Ελληνικού πληθυσμού ! Με δεδομένο ότι, η χώρα μας έχει ανοιχτά σύνορα στα πλαίσια τους άκρατου ανθρωπισμού που διέπει κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους, σε συνδυασμό με την ακραία ανοχή στο έγκλημα στην “μπαχαλοδημοκρατία” μας, κάθε καρυδιάς καρύδι από όλη τη γη, έρχονται συστημένοι και συστηματικά εδώ για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους.

Όταν και αν συλληφθούν για τις εγκληματικές τους δράσεις, τα αλλοδαπά “μπουμπούκια” μετά από σύντομη έγκληση και σίτισή τους στις υπερφορτωμένες Ελληνικές φυλακές, θα αφεθούν ελεύθεροι για να συνεχίσουν το “θεάρεστο” έργο τους. Πολλοί αστυνομικοί αρνούνται να προβούν σε συλλήψεις των ως άνω εισαγόμενων “λεβεντόπαιδων” του εγκλήματος, αφού γνωρίζουν ότι, σύντομα θα επανέλθουν στη δράση, ενώ την ίδια ώρα οι ίδιοι κινδυνεύουν να χάσουν και τη ζωή τους αν κάνουν το καθήκον τους. Κατά καιρούς βέβαια, κάποιοι από τα εισαγόμενα ¨μπουμπούκια” συλλαμβάνονται όπως έγινε με μέρος της σπείρας των 163 αλλοδαπών εγκληματιών που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Ύστερα από σχετικής εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών,-και όχι της κυβέρνησης της ΦΠΑ- στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 163 αλλοδαπών κατηγορούμενων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε συστηματικά κλοπές-διαρρήξεις, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών και η οποία εξαρθρώθηκε την 28-2-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά από επιχείρηση σε υπό κατάληψη ακίνητο στα Εξάρχεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

(Σημειώνεται εδώ ότι ερευνητέο είναι αν οι διάφορες ¨ανθρωπιστικές οργανώσεις και ΜΚΟ που δρουν στη χώρα αν έχουν διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση της προσωπικότητας των “μπουμπουκιών”, καθώς η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους ενδέχεται να προσκρούει σε θέματα προσωπικών δεδομένων κλπ…. !)

Πρόκειται για τους:


εγκληματική οργάνωση- διαρρήξεις - ληστείες- διακίνηση ναρκωτικών - Εξάρχεια  - λίστα1

εγκληματική οργάνωση- διαρρήξεις - ληστείες- διακίνηση ναρκωτικών - Εξάρχεια - λίστα2


LEAVE A REPLYThis site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.