Ανατριχιαστική ομιλία του Υπουργού Μεταναστευτική πολιτικής Δημήτρη Βίτσα σε τεράστιο πλήθος ωρυόμενων Πακιστανών στην Αθήνα, στους οποίους υπόσχεται λήψη ελληνικής υπηκοότητας και τα πάντα όσα. Η ΠΦΑ και ο κ. Βίτσας, που έχει ξεπεράσει πλέον την Τασία, έχουν φροντίσει να τους παρέχεται στέγη, τροφή, επιδόματα τα πάντα, δικαιώματα, χωρίς υποχρεώσεις για στράτευση, φορολόγηση κλπ. Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους, δεν έχουν ρεύμα και πολλοί πεινάνε.

Αξίζει δείτε το φοβερό βίντεο για να ανατριχιάσετε, βλέποντας μπροστά την Ελλάδα του μέλλοντος. Και να το αναπαράγετε. Το αλαλάζων πλήθος των ανδρών Πακιστανών Μουσουλμάνων εισβολέων στη χώρα μας που χάνουμε, φωνάζει “ζήτω το Πακιστάν”. Και ο αρμόδιος Υπουργός, υποδοχέας των παράνομων εποίκων στους οποίους στέλνει ανοιχτό προσκλητήριο, επαναλαμβάνει και αυτός “ζήτω το Πακιστάν”, μια χώρα που είναι η καλύτερη σύμμαχος της Τουρκίας.

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε τις γυναίκες των εισβολέων που γεννάνε πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι ενός των Ελληνίδων, να κάθονται χωριστά, γιατί έτσι επιτάσσει η Ισλαμική Σαρία. Οι φεμινίστριες και οι “δικαιωματιστές” του ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση τηρούν σιγήν ιχθύος.

Ο αξιότιμος κύριος Βίτσας τους προτρέπει να σπεύσουν να πολιτογραφηθούν άμεσα ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν τους ευεργέτες τους της ΠΦΑ. Και φυσικά να ανοίξουν τον δρόμο για την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας με επαναφορά του Οθωμανικού ζυγού. Αλλά το επίσης τραγικό είναι ότι, η ΝΔ τηρεί και αυτή σιγήν ιχθύος σε όλα αυτά. Αλίμονό σου πατρίδα σε τι χέρια έχεις πέσει.LEAVE A REPLYThis site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.