About Me

Στηρίξτε μας με αναπαραγωγές,κοινοποιήσεις και διαδώστε τις απόψε μας που είναι μονόδρομος για τη σωτηρία της πατρίδας

Οδός Δραχμής

Ιστολόγιο με συνέπεια σε αρχές και αξίες

Ειδήσεις,απόψεις και προτάσεις για την οικονομία, την πολιτική, το μνημόνιο, το ευρώ, τη δραχμή,τα εθνικά και διεθνή θέματα, την παγκοσμιοποίηση το μεταναστευτικό ζήτημα

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

H  Οδός Δραχμής πλαισιώνεται από επιτελείο επιστημόνων, δημοσιογράφων, αναλυτών, αρθρογράφων, σκεπτόμενων πολιτών που συνεισφέρουν εθελοντικά στη μοναδική αυτή ιστοσελίδα που αναρτά ειδήσεις, απόψεις και προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την γερμανική ευρωκατοχή.

Η Οδός Δραχμής είναι η μοναδική ιστοσελίδα που υποστηρίζει με συνέπεια και σοβαρότητα  αντιμνημονιακές και ευρωσκεπτικιστικές πατριωτικές και δημοκρατικές θέσεις, με ρεαλισμό και ισχυρή επειχειρηματολογία. Ο αναγνώστης θα βρει εδώ ειδήσεις,απόψεις και σοβαρές προτάσεις για την έξοδο απο την κρίση που δεν θα βρει αλού ή θα τοις διαβάσει διαστρεβλωμένες.

Η Οδός Δραχμής δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός αλλά ενημερωτική ιστοσελίδα με συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις που σκοπό έχουν την πληροφόρηση του πολίτη με ειδήσεις και απόψεις για την ανάγκη και τις δυνατότητες εξόδου από την οικονομική κρίση. Οι απόψεις και η ενημέρωση που παρέχουμε χωρίς τη στήριξη χορηγών και οικονομικών συμφερόντων, πολύ σπάνια θα τις βρείτε αυτούσιες ή διαστρεβλωμένες σε άλλα ΜΜΕ και ιστοσελίδες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων υπηρετεί οικονομικά και εξωθεσμικά συμφέροντα.

Οι απόψεις  που εκφέρονται εδώ εκπροσωπούν μια τεράστια μερίδα αν όχι την πλειοψηφία του ελληνικού  που δεν εκπροσωπείται στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν  διαθέτει άλλα μέσα μαζικής ενημέρωση και  πολύ σπάνια εκφράζονται στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά. Για αυτό και η ιστοσελίδα μας είναι μοναδική στο είδος της.

Το καθεστώς της σύγχρονης μεταμοντέρνας κατοχής  φοβάται την αλήθεια, την κοινή λογική, τα ισχυρά μας επιχειρήματα. Για αυτό και φιμώνει την έγκυρη και σε βάθις μελετημένη άποψή μας  για την έξοδο από την ευρωφυλακή  και τη συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, που αποτελεί σήμερα τη μόνη εφικτή, αποτελεσματική, σοβαρή πρόταση εξόδου από την κρίση.

Η ιστοσελίδα μας κρατά αναμμένο το κερί της μοναδικής αυτής αποτελεσματικής πρότασης για την απαλλαγή από την γερμανική κατοχή, την εξαθλίωση, τον αφανισμό της χώρας.Διαμορφώνει και αναμένει το ορμητικό κύμα που θα οδηγήσει τις απόψεις αυτές στο τιμόνι και στην ανάσταση της πατρίδας.

Για όλα αυτά σεκαλούμε φίλε αναγνώστη να πλουτίσεις το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων σου διαβάζοντας την ιστοσελίδα μας, να επικοινωνείς και να σχολιάζεις τα κείμενά μας, να συμπαραταχθείς μαζί μας, αναπαράγοντας και διαδίδοντας τις απόψεις μας  μέσα από το διαδίκτυο, στη δουλειά, στο καφενείο στο σπίτι, παντού όπου βρεθείς.

Είναι και δικό σου χρέος ο αγώνας για  σωτηρία της πατρίδας, όχι με αδιέξοδες διαμαρτυρίες και φωνασκίες ή παρασυρόμενος από διάφορους αυτόκλητους “σωτήρες”, αλλά με γνώση,άποψη, πειθώ, με πρόταση οικονομικά μελετημένη και πολιτικά εφικτή

Η Οδός Δραχμής δεν διαθέτει οικονομικά μέσα, εξαρτήσεις, χορηγούς, εκτός από το δίκιο των απόψεών μας και τους αναγνώστες της. Για αυτό ζητάμε τη στήριξή σου φίλε αναγνώστη, τη διάδοση των απόψεων και των προτάσεών μας με μοναδικό σκοπό τη σωτηρία της πατρίδας.

Ο μόνος τρόπος για να βγούμε την γερμανική φυλακή, είναι να την γκρεμίσουμε με επιχειρήματα και με την αλήθεια.

…………………………………………………………………………….

Σημείωση :  «Η ιστοσελίδα μας ευθύνεται μόνο για τα μη ενυπόγραφα κείμενα»

…………………………………………………………………………….

Γενικός Κανονισμός προσωπικών δεδομένων

Όπως είναι γνωστό από τις 25/5/2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – G.D.P.R.), Στα πλαίσια του νέου αυτού κανονισμού, ζητάμε τη συναίνεσή σας για να στέλνουμε άρθρα, απόψεις και ειδήσεις, που πολύ δύσκολα θα βρείτε σε άλλα ΜΜΕ και ιστοσελίδες. Για το σκοπό παρακαλούμε να εγγραφείτε στον κατάλογο των παραληπτών μας αναρτώντας το e-mail σας στο τετραγωνάκι πιο κάτω Το e-mail σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τους σκοπούς αυτούς δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους. Μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας αυτή. Επισημαίνεται εδώ και πάλι ότι, η  ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός αλλά ενημερωτική ιστοσελίδα με συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις που σκοπό έχουν την πληροφόρηση του πολίτη με ειδήσεις και απόψεις για την ανάγκη και τις δυνατότητες εξόδου από την οικονομική κρίση. Οι απόψεις και η ενημέρωση που παρέχουμε χωρίς τη στήριξη χορηγών και οικονομικών συμφερόντων, πολύ σπάνια θα την βρείτε σε άλλα ΜΜΕ και ιστοσελίδες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων υπηρετεί οικονομικά και εξωθεσμικά συμφέροντα.

 

Σημείωση :  «Η ιστοσελίδα μας ευθύνεται μόνο για τα μη ενυπόγραφα κείμενα»