«Πρέπει να έχεις και κάτι να πεις» – News.gr

«Πρέπει να έχεις και κάτι να πεις» – News.gr


Ο δικηγόρος δεν ήθελε να βγει να μιλήσει

Για τις εξελίξεις στη διαμάχη του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του συζητούσαν στο Πρωινό.

Αρχικά, μίλησε στην εκπομπή η Άρτεμις Διαλυνά, Δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση. Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές την αποχαιρέτησαν και καλημέρισαν τηλεφωνικά τον Σπύρο Δημητρίου, δικηγόρο του Κώστα Δόξα. Ο ίδιος, όμως, είχε κάποιες αντιρρήσεις…

«Έχω το εξής πρόβλημα, μπορεί να μην το ξέρετε και πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω, γιατί μπορούμε οριακά να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας αλλά απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επισήμανε -μπορεί να μην το γνωρίζει- απαγορεύεται να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί γιατί έτσι δημιουργείται μια τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά για την υπόθεση, θα τα πω στο δικαστήριο, σίγουρα θα περάσω εγώ πειθαρχικό αν το κάνω», είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

Η Φαίη Σκορδά, ενοχλημένη, του τόνισε το εξής: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και ο ένας μιλάει στον άλλον, άρα τώρα τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε χωρίς να υπάρχει δημοσιογραφική ερώτηση να θυμηθείτε και τα παλιά,. Μόνος σας το επιλέξατε. Όχι, θυμηθήκατε τα περί ξυλοδαρμού… Πάντως, τώρα, ταυτόχρονη δεν είναι η αντιπαράθεση. Καλό σας μεσημέρι. Καλή συνέχεια».

«Προφανώς πρέπει να έχεις και κάτι να πεις πολλές φορές», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

 

 

 

Σχετικά Tags

Φαίη Σκορδά

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *