Τι σημαίνει γιατί τώρα; Η Σοφία Παυλίδου τα είχε πει και δεν την άκουσε κανείς – News.gr

Τι σημαίνει γιατί τώρα; Η Σοφία Παυλίδου τα είχε πει και δεν την άκουσε κανείς – News.gr


«Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» τονίζει ο ηθοποιός

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το κίνημα #MeToo, τον εθισμό του στο τζόγο και τα παιδιά του μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο ηθοποιός είπε σχετικά με το κίνημα #MeToo, αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Για το MeToo τι σημαίνει το “γιατί τώρα;”. Η Σοφία Παυλίδου το είχε πει και δεν την άκουσε κανείς… Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Με ενδιαφέρει και τι αρρώστια κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος».

Ερωτηθείς πώς έγινε ηθοποιός, είπε: «Θα ήθελα πολύ να κάνω μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είχα πρόταση στα 17 μου. Μέχρι τα 22 μου είχα πάει 5 φορές στο θέατρο. Ένας μάγειρας, απόφοιτος του θεάτρου τέχνης, μου είπε πως πρέπει να γίνω ηθοποιός». Στη συνέχεια είπε ότι «παντρεύτηκα και στα 27 μου έγινα μπαμπάς».

«Ο μεγάλος μας γιος είναι ήδη στην σχολή του θεάτρου τέχνης και ο μικρός ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Βλέπω συμπεριφορές δικές μου και της Μυρτούς στον γάμο και λέω ήμασταν μικρά παιδιά. Στον γάμο πρέπει να αφήνεις το εγώ σου. Τα πρώτα 1 – 2 χρόνια του χωρισμού ήταν δύσκολα, με θυμό, αλλά όσο ο καθένας δούλευε στον εαυτό του, οι πορείες συγκλείνανε», συμπλήρωσε.

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στη συνέχεια για την εξάρτηση που είχε στον τζόγο: «Ενηλικιώθηκα μετά την εξάρτηση με τον τζόγο. Ενηλικίωση σημαίνει, ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και τα όριά σου. Στον εθισμό δεν έχει “είσαι 70% εθισμένος”. Είσαι εθισμένος. Τέλος. Ο εθισμός καταστρέφει τον εθισμένο και λερώνει ό,τι υπάρχει γύρω του. Το μόνο που έσωσα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου. Στον “παλιό Πέτρο” θα έλεγα “πήγαινε φάε τα μούτρα σου και γίνε αυτό που είσαι σήμερα”».

Σχετικά Tags

Πέτρος Λαγούτης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *